За нас

GuidedSurgery.BG е сайт, който се занимава с проектирането и изготвянето на хирургични водачи за поставяне на дентални импланти. Тук може да намерите информация за направляваната хирургия и да поръчате Вашия водач.

+359884489544
office@guidedsurgery.bg

Интраоларните скенри навлизат все повече и повече в денталната практика. Характеризират се с изключителна точност. Ще ви представим три скенера, с които сме работи и с които сме постигнали едни завидни клинични резултати.

Shining3D Aoralscan използва технология, за възпоризвеждане на данни в реално време и с реалистичен цвят. Системата му за разпознаване на движение позволява на потребителите да сканират при 15 кадъра в секунда, а възможностите му за автоматично възстановяване позволяват сканиране многократно на една и съща зона, като се добавят нови данни, докато изображението не бъде завършено. Вграденият изкуствен интелект позволява на софтуера да изтрива различни артефакти и да оптимизира данните.

Medit i700 използва LED източник на светлина, който улавя до 70 кадъра в секунда. Устройството притежава 3D видео технология, която позволява пълноцветно и точно снемане на данните. Филтрите за интелигентно сканиране елиминират нежеланите данни от крайното изображение. 

Интраоралният скенер Trios 4 от 3Shape е безжичен и изключително бърз. Trios 4 използва LED технология, както и флуоресцентна технология за откриване на повърхностен кариес. Експортира данните си в PLY, DCM и STL формати.