За нас

GuidedSurgery.BG е сайт, който се занимава с проектирането и изготвянето на хирургични водачи за поставяне на дентални импланти. Тук може да намерите информация за направляваната хирургия и да поръчате Вашия водач.

+359884489544
office@guidedsurgery.bg

Системата на сайта работи с изцяло онлайн платформа за поръчки. Първото условие е да сте регистрирани. След това изберете от менюто "Поръчка" --> "Други водач".

С отварянето на страницата, ще видите форма за поръчка. В първата част ще видите паспортните данни на пациента, които включват три имена и дата на раждане. Тези полета са задължителни.

Във втората секция избирате какъв тип да е водача и посочвате за кога да бъде готов. Нашият екип ще прецени дали може да влезе в посочените срокове.

В секцията "Описание на водача" опише целта, разположението и забележките, които имате в свободен текст.

В полетата за качване на файлове се добавят съответно скенер и отпечатъци. Качването на CBCT е задължително. Тъй, като водачът може да лежи само върху кост, виртуалните модели на челюстите на са задължителни. Ако притежавате предварително протетично планиране, може да добавите и него. Системата приема следните формати: за CBCT - .zip и .dcm, за модели - .zip и .stl.

След като направите поръчката, екипът ни ще разгледа представените указания и ще се свърже с Вас по телефона или на посочената от Вас електронна поща.