За нас

GuidedSurgery.BG е сайт, който се занимава с проектирането и изготвянето на хирургични водачи за поставяне на дентални импланти. Тук може да намерите информация за направляваната хирургия и да поръчате Вашия водач.

+359884489544
office@guidedsurgery.bg

Синус лифтинг процедурите от екзотика се превърнаха в ежедневна оперативна интервенция с предсказуем резултат. Има два типа синус лифт процедури. Първият е чрез крестален достъп (вертикално през алвеолата), вторият използва достъп по Татум за модифициран Колдуел-Люк и се нарича латерален.

Може ли такъв достъп да е направляван? Отговорът е "Да"! Нашият екип може да планира направляван крестален синус лифт. В случая имплантът се планира и поставянето му става посредством Versah системата. За латералния достъп се планира равнина на границите на синуса за остеотомиите. По възможност се планират няколко равнини, чрез които се избягва засягане на кръвоносните съдове в областта. Ако имате друг тип хирургия и изпитвате затруднения в планирането й, свържете се се с нас, изпратете случая и ние ще ви кажем как и с какво можем да сме Ви полезни.