За нас

GuidedSurgery.BG е сайт, който се занимава с проектирането и изготвянето на хирургични водачи за поставяне на дентални импланти. Тук може да намерите информация за направляваната хирургия и да поръчате Вашия водач.

+359884489544
office@guidedsurgery.bg

Едно от най-оптималните решения за денталната имплантология е тя да бъде протетично водена. Какво означава това? Това означава, че протетичната конструкция или зъбът, който ще се възстановява с имплант се планира предварително и след това имплантът се центрира по бъдещата коронка или мостова конструкция. GuidedSurgery.BG предоставя възможност от предварително планиране на Вашите протетични конструкции.

Сега това е още по-лесно с навлизане на дигиталните технологии. Понякога присъствието на пациента при ажустиране и адаптиране на предварителния моделаж не се налага. Виртуалния предварителен моделаж се препоръчва да се изпозлва, както за най-простата единична коронка, така и за комплексните случаи. Нищо не може да замени едно добро планиране. Представяме Ви примерни ситуации от Вашата ежедневна практика.

В клиничен случай 1 възстановяваме единичен зъб (36) с единичен имплант. Предварителния моделаж позволява оптимално планиране на импланта спрямо бъдещата протетична конструкция.

В клиничен случай 2, пациентът подлежи на екстракция на горни и долни зъби поставяне на импланти и повдигане на захапката.

Нашето и световното заключение е, че предварителното планиране на протетичната конструкция са основа на успеха при имплантологичното решение.